05 Eylül 2010 04:03:22
Ana Menü
Ana Menü
Anasayfa
Forum
Arama
Vos Bilgiler
Web Linkleri
İletişim
En Son Ziyaret
turkishse... 02:06:51
Buscu 03:44:48
okan 04:45:22
gksel 06:25:06
tisildak 16:19:37
tosbigen 1 gün
PUCK 2 gün
SerhatVos... 3 gün
VOSssserul 3 gün
modifiyel... 4 gün

· Toplam Üye Sayısı: 280
· En Yeni Üye: Buscu
Etkinlikler
<< Eylül 2010 >>
Pzt Sa Çrş Prş Cm Cts Pz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Etkinlik Yok.

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Başlığı Görüntüle
Eskişehir Vosbağa Vosvos Derneği » ÜYELERİMİZ » Anılar
Bir dostluk hikayesi - Tahsine..
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

01-03-2010 07:19 ÖS Bir dostluk hikayesi - Tahsine..
Kullanıcı Avatarı

Elvan
Üye

Katılım Tarihi: 02.02.10

Uyarı seviyesi 0
(2007'de kaleme alınmış bir yazıdır)

Hikayenin baslangici, bundan 2 sene oncesine dayanir. L1 in vosunun tekerlekleri, surekli jant uzerinde gezmeyi sevmektedir. Buna bir turlu cozum bulunamaz. Son olarak bir hafta icerisinde 4 lastik birden janta inince, bunun sonuncusu da lastik tamirinden donerken olunca, artik L1 bir karar verme zorunda oldugunu hisseder. Ya delirecektir, ya dunyadaki tum lastikcileri paralayacaktir yada lastiklerini yenileyecektir.

Lastikler yenilenir. Jant dogrultma yapilir vb.

L1 in hikayesi soyle devam ediyor..

Gectigimiz pazartesi sabahi L1, vosunun iki on lastiginin janta indigini, sag arka lastigin de janta inmek uzere goz kirptigini fark eder.

Kabus tekrar baslamistir !!

Lastikcinin biri, "cok yogunum gelemem" demektedir. Diger lastikci (arabanin bulundugu siteyi ogrendikten sonra ve birazda telefondaki sesin bir kadina ait olmasi nedeniyle (biraz miiii?? Bu, ayri bir tartisma konusu olup, gerekirse derinlemesine irdelenecektir- ) "Tabi mutlaka hallederiz ama defalarca arabanin oldugu yerden dukkana gidip gelmek gerekiyor. (Ic sesim : tabi, tabi !!) Ayrica teknik servis ucreti de aliyoruz. Size toplam 150 ytl ye malolur" demektedir (bu cumleden sonra, ic sesimin neler soyledigini burada yazamayacagim! !). Bir baska lastikci de "size biraz pahaliya malolur ama isimizi garantili yapariz" cumlesini sarf ederek, 2. lastikcinin yolundan gitmektedir. .

Kabus tekrar baslamistir (demistim ben, demistim!!)

Sonuc: 3 gun gecer ve vos hala jantlari uzerindedir.

Cevrede akil veren cok boldur. "Lastikci cagirmak lazim" yada "Cakmakla calisan pompalardan alsana" yada "bu lastikcilerin hepsi boyle valla" seklinde engin !! ve derin !! ve yol aydinlatici !!, feyz alinmasi gereken !!! yorumlar yapan bir suru insanla konusulur..

Derin bir nefes alinir ve utanarak Tahsin aranir (Evet utanarak.. Cunku Tahsin'in isi, gucu vardir. Evi yada is yeri de cok yakin degildir. Normal sartlar altinda L1 kod adli voscu, her ne kadar Tahsine "sekerim" diyecek bir hukuka sahipse de, onu boyle bir konu icin rahatsiz etmek istemez. Ama artik caresiz ve ofkelidir)..

Tahsincigim.. Onca isinin gucunun arasinda yardimima kostugun icin,

Diger butun islerini erteledigin icin,

Bu sogukta uzaktir demeden izin gununde, cakmakla calisan pompayi kapip geldigin icin,

Ellerin donarak yuzundeki tebessumu bir an bile soldurmadan 3 lastigimi de sisirdigin icin,

Benimle lastikciye gelip lastikcinin isini dogru yapmasini sagladigin icin,

Bu arada okuldan donen Doruk'u karsilayip lastikciye getirmemi sagladigin icin,

Ihtiyacin olan dogal gazi almayi, beni yalniz birakmamak icin erteledigin ve benim yuzumden zorluk yasadigin icin,

Hersey icin ama en cokda DOSTLUGUN ve KARDESLIGIN icin tesekkur ederim sana..

Boylesi bir durumda "tesekkur ediyorum" demek, ne kadar yetersiz kaliyor.

Canim sekerim, iyiki varsin.

Selda'yi, Gizosumu ve seni kucakliyorum.
L1

04-03-2010 01:35 ÖÖ RE: Bir dostluk hikayesi - Tahsine..
Kullanıcı Avatarı

tisildak
Üye

Katılım Tarihi: 15.11.07

Uyarı seviyesi 0
Ne demek şekerim ne demek, bizler şartsız koşulsuz yanyanayız be dostum. Teşekkürler, sosuz teşekkürler..

0532 337 45 69 - tahsin_isildak@yahoo.com.tr
www.ankivos.com

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.89 saniye 354,434 Tekil Ziyaretçi