valla suan ıcın henuz bır olcum yapamadım. arabamı yenı aldım.alalı daha bır ay oldu ıkıncı ayın ıcerısındeyız. ama soyle bır hesaplama yaptım kafamda tam net degıl onun ıcın kusura bakmayın ama hyundaı gezt 1.3 yenı sıfır bır araba ıle aynı yakıyor.boncuk 1.2 yanı benım ıcın gercekten yakıt bakımından cok uygun hatta bır ara lpg taktırmaya bıle planladım ama soyle bır etrafa bakınca vazcaydım
Boncuk And Serhat DUÇETekirdağ
0.505.6273532-0.544.6738959
serhat_duce@hotmail.com
benimki düne kadar bi V8 amerikan gibi yakiyordu ,bi de garip bi benzin kokusu wardi,dün canıma tak edince arkadaşla indirdik karbüratoru,meger kapış pompasi diyaframindan benzin kaçırırmış arkaya dogru,gaza bastikca ordan da dışarı fışkırıyor benzin..100 km'de 8 lt yakiyor 2 lt'de dışari atıyormuş meger . baktik olucak gibi degil komple degiştirdim karburatorunu revizyonlu sagindan solundan fışkırmayan yeni bi karburator aldim biraz da kıstık hava yakıt karışımını,şimdik rahata erdim galiba
lpg (landirenzo büyük kafa performans 165 bg'e kadar araçlariçin)şehir içi 225 şehirler arası 150.benzinden daha daha iyi gidiyor.1200 motor.km katranı yetmiyor