BU BU DUYURU ANKARA VOLKSWAGEN DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN HASAN BERBER TARAFINDAN VOSSEVER DOSTLARIMIZI BİLGİLENDİRMEK AMACIYLE YAZILMIŞTIR
KİMSEYİ HEDEF GÖSTERMEK YADA HEDEF YAPMAK AMACIYLE YAZILMAMIŞTIR
SAYGILARIMIZLA
TARİH: 21 Şubat 2010
ANKARA
KONU: Ankara Volkswagen Fan Clup
Derneğimizin Sevgili Üyeleri ve Değerli Vosseverler
Ankara Volkswagen Dayanışma Derneğir17;mizde bir yılı aşkın süreçte yapmış olduğumuz tüm etkinliklerin niteliği hakkında konuşma gereği duymuyorum.
VOLKSDER Yönetim Kurulumuzda Genel Sekreterlik sıfatıyla görev yapan Sayın Olgun Şensoy ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Levent Durusoy bazı gerekçelerle Yönetim kurulumuzdan ayrılmaları sonrasında, yönetimimize hiçbir bilgi vermeden ANKARA VOLKSWAGEN FAN CLUP oluşumunu gerçekleştirmiş ve bir kısım üyelerimizin de kendilerine katılmalarını sağlamışlardır.
Bunun akabinde kendileri bazı etkinlikler gerçekleştirmiş ve 07 Mart 2010 tarihinde de Atamızın Huzurunda Buluşalım Etkinliğini düzenlemişlerdir. Kendilerini derneğimizden soyutlamış kim olursa olsun elbette ki her türlü oluşumu ve etkinliği yapmakta hürdür. Ayrıca kendilerine katılan gerek üyelerimiz gerekse VOS severlerimiz konusunda en ufak bir kırgınlığımız olmamakla beraber bundan sonraki sosyal içerikli veya özel birliktelikleri konusunda nerede mutlularsa orada olmaları gerektiği konusunda VOLKSDER Yönetimi olarak hemfikiriz.
Ancak, Bu oluşumun yaptıkları ve yapacakları etkinliklerin VOS CAMİALARINA sanki DERNEĞİMİZ çatısı altındaymış gibi lanse edilip ve derneğimiz logosunun kullanılması ANKARA VOLKSWAGEN DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU tarafından kabul görmemektedir.
Ayrıca Dernek yapımız içerisinde olmamasına ve derneğimizin etkinlikleri olmamasına rağmen, Dernek logomuzun veya onu çağrıştıracak benzerlerinin kullanılarak etkinliklerin düzenlenmesi etik olmamakla birlikte bunların Derneğimiz çalışması içerisinde olduğunu düşünen vosseverlerin yanlış ve taraf olarak yönlendirilmesine yol açmaktadır.
İkinci bir husus; Dernek Logomuzun kullanılması konusunda açıklama gereği hissettiğim nokta; FAN CLUP henüz dernekleşmemiş, dernek olma aşamasında çalışmalar yapan oluşumun adıdır.
Kaldı ki 1996 yılında Dernek statüsünü kazanan derneğimizin ilk adı olmakla beraber bundan sonra r16;r17;FAN CLUP r16;r17; a dönüş yapması zaten mantık olarak mümkün değildir. Dolayısıyla adı geçen şahıslar tarafından yapılan bu uygulama ister istemez r0;bölünme yaratmar1; çabası olarak görülmektedir. Yetkililerce bu hususun dikkate alınmasını rica ediyor, üyelerimize ve Vos severlere bu konudaki bilgilendirmeyi yapmakta yarar görüyorum.
Saygılarımla
Hasan BERBER
Volkswagen Dayanışma Derneği
Başkanı
bu yazıyı bir vossever olarak şahsi kaanatimle yanlış buluyorum. böyle koınuşmlar insanlar arasında sorun yaratabilir ikili şahıslar arasındaki fikirler 3 üncü şahısları ilgilendirmemeli bu benim şahsi görüşümdür ve rica ediyorum bu sayfanın kaldırılmasını.... eğer bir sorun olmuşsa kimler arsındaysa çözülsün ve değerlendirlmesi tek taraflı değil iki taraflı olarak bildirilsin... bu benim şahsi görüşümdür tekrarlıyorummm
Mesaj Sayısı: 393 Katılım Tarihi: 22.10.07 Konum: Eskişehir Yaş : 31
özcancım bu bir duyuru heryerde yayınladılar dernekle alakası olmayan kişi ve kişilerin yapmış olduğu bi organisazyonda Volksderin bi alakası olmadığna dair bi açıklama polemik için yayınlanan bi duyuru değil ...
msn vosemre@hotmail.com
tel: 0536 5695488 0505 3080039
benimde rahatsız olduğum nokta bu zaten polemik için yayınlanmamasına rağmen polemiğe çok açık bi yazı dediğim gibi bu benim şahsi görüşümdür ve her zaman da bahsettiğim ve bahsettiğimiz gibi bi vos voscuya yakışmaz böyle birbirine kırılıp üzülmek şikayetçi olmak bide açık açık anlatmakkk. belki bahsedilenler daha güzel bi dille anlatılabilrdi ama kelimelerin yanlış seçildiğini düşünüyorum.. biz vos vos cular sevgiyle saygıyla ikili ilişkilerin düzgünlüğüyle büyyen bi topluluk olmalız
Mesaj Sayısı: 393 Katılım Tarihi: 22.10.07 Konum: Eskişehir Yaş : 31
ters bişey yok kanımca zaman içinde bizimde ilişkiler kestiğimiz kişileri dernekle alakası olmadıklarını yada ayrılan kişilerin düzenlemiş olduğu toplanmalarda Eskişehir Vosbağanın alakası kalmadığını bilgilendirci duyurlarda bulunduk ..
senin kast ettiğin saygısızlık bi unsuru değil bu bildirim duyuru ..
burdada bahsi geçen kişilerin ve düzenlenen etkinliğin dernekele alakası olmadığına dair bir bilgilendirme mesajı atılmış ki buda en doğal haktır .dediğim gibi bizlerde yapmaktayız bu bildrimleri ..
bu forumdada dernkleriyle ilgili elbetteki duyurlar yapılacaktır ..
bu durumda vosçulağa yakışmayan bir durum söz konusu değil.
ha bu böle insan şu şöle insan deseler haklısın ama şahsi fikrine maalesef katılamyacağım özcancım ...
msn vosemre@hotmail.com
tel: 0536 5695488 0505 3080039
seninde söylediğin gibi bunlar benim görüşlerim ve benim vos vosculuğa bakış açım.... insanları tartışmaya bölünmeye itecek şeyler her haliyle sebep ne olursa olsun yanlıştır bana göre bu benim şahsi görüşüm tabi katılmayan insalar olabilir